Syamsul Yusof Kecewa Filem KL Gangster 2 Tersebar Di Internet

Kl Gangster 04

Sejak dari petang semalam, orang ramai mula kecoh mengatakan filem terbaru arahan Syamsul Yusof berjudul KL Gangster 2 telah tersebar di laman internet.

Ekoran daripada itu, Syamsul melalui laman Facebook miliknya memberi peringatan kepada individu yang memuat naik filem itu tanpa kebenaran.

Menurut Syamsul lagi, pihaknya tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan keras untuk mengesan mereka yang bertanggungjawab.

Screen-Shot-2013-08-29-at-11.21.27

Mengikut perancangan, KL Gangster 2 sepatutnya akan mula ditayangkan di pawagam pada 3 Oktober 2013 dan ketika ini Syamsul sedang giat menjalankan aktiviti untuk mempromosikan filem tersebut.

ohartis-poster-KL-Gangster-2-622x898

Namun jika difikirkan semula, pastinya sudah beribu orang yang memuat turun dan menonton filem tersebut sebaik sahaja ia tersebar. Jadi, mampukah KL Gangster 2 mencapai rating box office seperti yang dijangkakan?

KB Shouts : Siapalah dalang ni…..haihh…macam mana industri kita nak maju.Fikirkanlah!

Sumber : Ohbulan / Facebook

Advertisements

About kotakberbunyi

Kami merupakan portal berita hiburan tanahair. LIKE Kotak Berbunyi, dan sebarkan Kotak Berbunyi. Moga-moga anda dapat manfaat dari cerita yang kami cuba sampaikan kepada anda semua. p/s: Cerita kami adalah PERCUMA, tiada bayaran. Kalau anda rasa bagus, kami hanya pinta anda SHARE page ini bersama rakan-rakan anda! -KotakBerbunyi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s