Fida Terima Komen Negatif Menyertai AF

fida

Walaupun penyertaannya dalam program realiti, Akademi Fantasia 2013 mendapat kritikan ramai, Fida tetap tidak berganjak dengan keputusannya untuk menyertai program itu malah menganggap ianya adalah sebahagian daripada proses pembelajaran untuknya mendalami bidang muzik.

“Inilah peluang untuk saya meneruskan karier nyanyian yang lebih baik untuk masa akan datang. Walaupun dah bergelar penyanyi, namun saya sebenarnya masih belum mahir dan kurang pengalaman,” ujar Fida yang berkongsi namanya berjaya di senarai pendek untuk menyertai program tersebut.

Selain itu, Fida menganggap komen-komen yang diterima hanya menguatkan lagi semangatnya untuk berjaya dalam bidang yang diceburi.

“Saya tak kisah apa jua komen-komen negatif yang saya terima sejak berkecimpung sebagai penyanyi. Saya anggap itu sebagai peniup semangat untuk lebih berjaya,” ujar Fida

Menyentuh perkembangan seninya, Fida baru sahaja merakamkan single terbaru bersama Datuk AC Mizal dan Qalam Band bagi projek terbaru mereka.

KB Shouts : Anggap sebagai peniup semangat
Sumber : mediahiburan

Advertisements

About kotakberbunyi

Kami merupakan portal berita hiburan tanahair. LIKE Kotak Berbunyi, dan sebarkan Kotak Berbunyi. Moga-moga anda dapat manfaat dari cerita yang kami cuba sampaikan kepada anda semua. p/s: Cerita kami adalah PERCUMA, tiada bayaran. Kalau anda rasa bagus, kami hanya pinta anda SHARE page ini bersama rakan-rakan anda! -KotakBerbunyi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s