Adam & Hawa Bakal Temui Penonton Di Pawagam

552191_337230349690769_187019184_n

Berita ini tentunya menggembirakan peminat setia drama bersiri ‘Adam & Hawa’ apabila pelakon yang memegang watak Ain Hawani, Nadiya Nisaa mendedahkan penggambaran filem untuk sekuel drama ini akan bermula September nanti.

“Filem ini adalah sekuel kepada drama Adam & Hawa. Watak yang saya pegang masih sama iaitu Ain Hawani dan mungkin karakter dan jalan cerita ada sedikit perbezaan memandangkan ia adalah sambungan kisah Adam & Hawa dalam drama.”

“Jadual saya dan Aaron agak padat sehingga akhir tahun ini dan kami akan mula menjalani penggambaran pada September di sekitar Kuala Lumpur dan juga New Zealand,” katanya yang mengakui sangat gementar untuk membawa watak itu semula.

Sebelum ini, drama bersiri ‘Adam & Hawa’ mendapat sambutan hangat penonton yang merupakan sebuah karya yang diadaptasi daripada novel dengan tajuk sama hasil nukilan Aisya Sofea.

KB Shouts : sambungan drama Adam & Hawa
Sumber : mediahiburan

Advertisements

About kotakberbunyi

Kami merupakan portal berita hiburan tanahair. LIKE Kotak Berbunyi, dan sebarkan Kotak Berbunyi. Moga-moga anda dapat manfaat dari cerita yang kami cuba sampaikan kepada anda semua. p/s: Cerita kami adalah PERCUMA, tiada bayaran. Kalau anda rasa bagus, kami hanya pinta anda SHARE page ini bersama rakan-rakan anda! -KotakBerbunyi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s