Zizan Pegang Watak Cicak Man 3

cicakman3

Filem sains fiksyen superhero pertama di Malaysia kini memperkenalkan sekuel Cicak Man, Cicak Man 3 yang mengandingkan Zizan Razak dan juga Lisa Surihani sebagai peneraju utama.

Tambahan pula, filem ini nanti bakal menampakkan kerjasama di antara tiga syarikat penerbitan filem, Kru Studio, Grand Brilliance dan juga Astro Shaw yang mana masing-masing bakal melabur untuk tujuan promosi dan kos produksi yang bakal menjalani penggambaran bermula 15 Ogos nanti.

Bercakap kepada media semalam, Zizan Razak yang ditemui di majlis pelancaran filem sekuel Cicak Man 3 & Majlis Berbuka Puasa KRU Studio memberitahu pengalaman pertama bekerja di bawah arahan Yusry Abd. Halim ditambah pula ianya merupakan pertama kali beliau memegang watak suami kepada Lisa Surihani (Linda) dan juga bapa kepada Rykal (Boboy) adalah kelainan yang cuba ditunjukkan di dalam filem ini.

Jika dua filem terdahulu Saiful Apek yang memegang watak utama di dalam filem Cicak Man, kini tanggungjawab tersebut telah diserahkan kepada Zizan Razak untuk terus menghiburkan hati penonton.

“Saya tahu lakonan Saiful Apek macam mana, dan orang tahu lakonan Zizan. Pada saya jika orang dah biasa tengok kami berdua berlakon tidak timbul isu perbandingan kerana masing-masing ada kekuatan tersendiri.”

“Ini juga pengalaman pertama saya melakonkan watak suami. Pada masa yang sama saya mahu mencuba pelbagaikan watak, mana tahu selepas ini akan dapat offer berlakon jadi kekasih pula,” ujarnya dalam nada berseloroh.

Antara pelakon lain yang akan menjayakan filem ini adalah Fizz Fairuz, Yus Jambu (Superbro/Adam), Azizah Mahzan (Puan Zaleha), Rashidi Ishak (Komisyener Kahar) dan Kaza (Hassan).

KB Shouts : hebat hebat pelakon cicak man 3
Sumber : rotikaya

Advertisements

About kotakberbunyi

Kami merupakan portal berita hiburan tanahair. LIKE Kotak Berbunyi, dan sebarkan Kotak Berbunyi. Moga-moga anda dapat manfaat dari cerita yang kami cuba sampaikan kepada anda semua. p/s: Cerita kami adalah PERCUMA, tiada bayaran. Kalau anda rasa bagus, kami hanya pinta anda SHARE page ini bersama rakan-rakan anda! -KotakBerbunyi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s