Pekin Ibrahim Akan Kahwin Jun Tahun Depan?

Pekin Ibrahim

Jika sebelum ini kenyataan Pekin Ibrahim mengiyakan hubungan beliau bersama Uqasha Senrose dan berkata yang keluarga beliau merestui akan hubungan ini, nampaknya kini ada perkembangan lebih positif.

Bercakap kepada Media Hiburan baru baru ini, Pekin Ibrahim mengakui yang hubungan beliau dengan Uqasha Senrose memang serius & jika tiada aral melintang merancang untuk berkahwin tahun hadapan.

Tarikh sebenar belum dapat dipastikan lagi, mungkin Jun 2014,” ujar Pekin Ibrahim ringkas tentang rancangan perkahwinan beliau.

Dalam laporan yang sama, Pekin Ibrahim berkata yang beliau kini bersedia untuk menonjolkan diri lebih dalam media berbanding sebelum ini kerana agak berahsia tentang kisah kisah peribadi.

KB Shouts : tahniah Pekin!
Sumber : rotikaya

Advertisements

About kotakberbunyi

Kami merupakan portal berita hiburan tanahair. LIKE Kotak Berbunyi, dan sebarkan Kotak Berbunyi. Moga-moga anda dapat manfaat dari cerita yang kami cuba sampaikan kepada anda semua. p/s: Cerita kami adalah PERCUMA, tiada bayaran. Kalau anda rasa bagus, kami hanya pinta anda SHARE page ini bersama rakan-rakan anda! -KotakBerbunyi

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s